PARTNERSKAB

Der skal lyde en stor tak til de virksomheder og/eller privatpersoner, der støtter op om Sisu/MBK i det daglige. Foruden jer kunne vi ikke drive denne fantastiske forening samt bibeholde det høje aktivitetsniveau.

SPONSORER

Vi ser frem til at udbygge vores netværk at samarbejdspartnere. Du er med til at udvikle en veldrevet bordtennisklub, med en kæmpe fællesskabsfølelse og et godt socialt liv. Det er muligt at dyrke idræt i Aarhus midtby for alle aldre uanset køn.

GULDPAKKEN

Prime Office

Moller & Company er delegeret som forvalter af ejendomsselskabet Prime Office A/S.

Ejendomsselskabet Prime Office A/S investerer primært i centrale beliggende bolig- og erhvervsejendomme  i Nordtyskland.

Selskabet har samlet en fordeling på henholdsvis 76% bolig-lejemål og 24% kontor- og erhvervs-lejemål, spredt udover et samlet areal på 287.891 m2.

Web: www.primeoffice.dk

SØLVPAKKEN

Taurus Ejendomsadministration

Taurus Ejendomsadministration er specialister i administration og service af investeringsejendomme samt boligudlejning.

Deres kunder er primært professionelle aktører, der overlader den daglige drift af deres ejendomme til os for at kunne fokusere på deres kerneforretning. De har kontor i hjertet af Aarhus og administrerer ejendomme over hele landet for nogle af de største investorer på det danske marked.

Taurus Ejendomsadministration har været en fantastisk samarbejdspartner gennem klubben i mange år. De er repræsenteret på klubbens spilletrøjer og deres logo er flot præsenteret på alle kampboldene. 

Telefon:86 12 20 20
E-mail: taurus@taurus.dk
Web: www.taurus.dk

KLUBPAKKEN

BTEX - Bordtennisexperterne

Bordtennisexperterne (BTEX) er et firma, som er drevet af bordtennisentusiaster. Alle medarbejderne er enten spillere, ledere eller trænere. I over 25 år har de hjulpet i tusindvis af familier, firmaer, pædagoger, campingpladsledere, lærere og mange andre i gang med verdens sjoveste og hurtigste spil.

Bordtennisexperterne er ligeledes Sisu/MBK’s samarbejdspartner inden for køb af bordtennisudstyr og leverandør af vores klubtøj til alle vores medlemmer. De sørger for en god service og kan roligt henvise vores medlemmer til at få en ordentlig rådgivning. Det er ligeledes rart at denne butik ligger i Aarhus.

Vi anbefaler alle vores medlemmer at få den gode rådgivning om bordtennisudstyr hos vores lokale bordtennisforretning. 

BTEX – Bordtennisexperterne
Tomsagervej 15
8230 Åbyhøj

Telefon: 86 14 29 11
E-mail: info@btex.dk
Web: www.btex.dk

BLIV SPONSOR FOR SISU/MBK

Som partner har du muligheden for at gøre en forskel.

SPONSORANSVARLIG:
Casper Staal
Tlf.: 30 65 15 63

 

 

 

Vi er altid åben for nye samarbejdsaftaler. Hvis du som privatperson eller virksomhed er interesseret i at høre nærmere om et fremtidigt samarbejde med Sisu/MBK så tøv ikke med at kontakte os.

Vi lytter gerne til, hvad du/I ønsker at bidrage med.