SISU/MBK’S BESTYRELSE

ORGANISATION

Sisu/MBK’s bestyrelse er sammensat af en gruppe dedikerede klubmennesker med det tilfælles, at have stor kærlighed til klubben og udvikling af denne. Bestyrelsen er sammensat en en gruppe, med forskellige kompetencer som supplerer hinanden fantastisk.

Opstartsinformation for Sisu/MBK sæson 2022-2023

Beskrivelse

Klaus har været medlem siden 1972. Han blev ungdomstræner i 1975. Klaus kom i bestyrelsen første gang i 1978/1979. Klaus blev formand første gang i 1988 og blev på posten indtil sæsonen 1991/92. Klaus blev igen formand for Sisu/MBK i 2017.

Klaus Witved

Formand

Klik på billede og læs mere

Tlf.: 22 22 27 86

Beskrivelse

Pia startede med at spille bordtennis i BTK Viby og skiftede i teenageårene til Stautrup IF. Pia har været medlem af Sisu/MBK siden 1992. Pia har været både ungdoms- og seniortræner i mange år. Pia har fra midten af 1990’erne været medlem af klubbens seniorudvalg i ca. 5 år. Pia har sidenhen været medlem af klubbens bestyrelse i mere end 20 år i træk. Pia var først repræsenteret som eliteformand og var sidenhen formand af Sisu/MBK i over 8 år. Pia har siden 2017 været næstformand af klubben.

Pia Leth

Næstformand

Klik på billede og læs mere

Tlf.: 28 76 60 22

 

Beskrivelse

Jens har repræsenteret Viborg B67, OB og Sisu/MBK. Jens har igennem tiden været medlem af bestyrelsen af flere omgange. Jens har siden 2015 været kasserer af Sisu/MBK.

Jens Vestergård Jacobsen

Kasserer

Klik på billede og læs mere

 

Beskrivelse

Casper startede sin bordtennistid i Aarhus forstaden Risskov. Casper har efterfølgende repræsenteret Hørning og Sisu/MBK som ungdomsspiller. Casper har efterfølgende spillet i ca. 4 år for bordtennisklubben CIK som ligger på Christianshavn. Casper har siden 2009 repræsenteret Sisu/MBK og har sammenlagt spillet bordtennis i over 30 år.  Han har siden 2016 været eliteformand af klubben og repræsenteret bestyrelsen af Sisu/MBK.

Casper Staal

Eliteformand

Klik på billede og læs mere

Beskrivelse

Jesper ”Stef” har 30 års erfaring som træner for spillere på alle niveauer i klub-, center og unionsregi. Han arbejder desuden i BTEX (Bordtennisexperterne) og har stor viden på området om diverse bordtennisudstyr. Han startede som spiller i Røgen/Farre IF i 1985 og har siden spillet for Nørreå, TST, VRI, Århus BTK og nu Sisu/MBK. Jesper er formand for Sisu/MBK’s ungdomsudvalg og gennem flere år træner for både senior- og ungdom i klubben.

Jesper "Stef" Steffensen

Ungdomsformand

Klik på billede og læs mere

Beskrivelse

Allan startede med at spille bordtennis i 2003 i BTK Grenaa har sidenhen spillet i Bordtennisklubben Tateni, Rønde BTK, Silkeborg BTK og siden januar 2018 i Sisu/MBK. I perioden 2009-2015 var han ungdomstræner i BTK Grenaa for klubbens elitehold og sad i klubbens bestyrelse fra 2013-2015. Siden 2018 har han været træner i Sisu/MBK på forskellige træningshold bl.a. ungdom, herre senior og dame senior. Han er godt i gang med træneruddannelsen og har planer om at påbegynde diplomtræneruddannelsen i 2021.

Allan er desuden formand for Sisu/MBK’s seniorafdeling og medlem af ungdomsudvalget.

Allan Boserup

Seniorformand

Klik på billede og læs mere

Beskrivelse

Morten Juhl Jensen Startede med at spille i Haderslev bordtennis klub.
Har lavet lidt ungdomsarbejde i DGI- Bordtennis Sønderjylland.
Har spillet i SISU- MBK siden 2018 med deltagelse på hold og ved stævner.

Morten Juhl Jensen

Bestyrelsesmedlem

Klik på billede og læs mere