Lokalerne

Lokalerne

Lokalerne

Hallen

Hallen deler vi med andre sportsgrene og skal dermed bookes, hvis den skal benyttes. Udover vores træning bruges hallen i forbindelse med holdkampe, stævner, træningslejre eller andre arrangementer i klubben, hvor vi har brug for god plads til spillere og tilskuere.

Stueetagen

Stueetagen er vores mest brugte lokale, og her står fast 5 borde. Når der ikke er officiel træning i klubben, er disse lokaler ofte fyldt af spillelystne klubmedlemmer, der gerne vil spille ekstra bordtennis.
I stueetagen finder du desuden dame- og herretoiletterne.

Tårnværelset

I tårnværelset finder du 3 borde, som også står permanent i klubben. Disse borde benyttes mest, hvis der er fyldt op i stueetagen, eller hvis man ønsker at spille i et mindre lokale.

Opholdslokalet

Opholdslokalet er klubbens samlingspunkt, hvor fællesskabet dyrkes på tværs af klubbens medlemmer. Lokalet råder over eget køkken, hvor der laves mad, brygges kaffe og i stor stil hentes øl/sodavand, som nydes blandt klubbens spillere.

Lokalet benyttes flittigt i hverdagene og i weekenderne i forbindelse med træning og sociale aktiviteter.

Udendørsarealet

Udendørsarealet anvendes i høj grad i sommerperioden, når klubben afholder sommerarrangementer, grill-aftener, fester eller når spillerne skal køle ned med en kold øl/sodavand efter træning.

Hvor finder du Sisu/MBK Bordtennisklub?

Sisu/MBK Bordtennisklub er placeret i hjertet af Aarhus med gode transportmuligheder, da letbanen og bussen kører næsten lige til døren.
Ankommer du i bil, er der mulighed for at købe én-dags p-billet til 30 kr. i klubben.

Se live bordtennis fra bord 1
CURRENTLY OFFLINE