Lokalerne

Få et overblik over klubbens lokaler

Lokalerne

Få et overblik over klubbens lokaler

Lokalerne

Få et overblik over klubbens lokaler

Hallen

Hallen deler vi med andre sportsgrene og skal dermed bookes, hvis den skal benyttes. Udover vores træning bruges hallen i forbindelse med holdkampe, stævner, træningslejre eller andre arrangementer i klubben, hvor vi har brug for god plads til spillere og tilskuere.

Stueetagen

Stueetagen er vores mest brugte lokale, og her står fast 5 borde. Når der ikke er officiel træning i klubben, er disse lokaler ofte fyldt af spillelystne klubmedlemmer, der gerne vil spille ekstra bordtennis.
I stueetagen finder du desuden dame- og herretoiletterne.

Tårnværelset

I tårnværelset finder du 3 borde, som også står permanent i klubben. Dette lokale er rigtigt godt egnet til et træningslokale, hvor vi har et professionelt gulv. Der er også dejlig ro i lokalet.

Opholdslokalet

Opholdslokalet er klubbens samlingspunkt, hvor fællesskabet dyrkes på tværs af klubbens medlemmer. Lokalet råder over eget køkken, hvor der laves mad, brygges kaffe og i stor stil hentes øl/sodavand, som nydes blandt klubbens spillere.

Lokalet benyttes flittigt i hverdagene og i weekenderne i forbindelse med træning og sociale aktiviteter.

Udendørsarealet

Udendørsarealet anvendes i høj grad i sommerperioden, når klubben afholder sommerarrangementer, grill-aftener, fester eller når spillerne skal køle ned med en kold øl/sodavand efter træning.

Hvor finder du Sisu/MBK Bordtennisklub?

Sisu/MBK Bordtennisklub er placeret i hjertet af Aarhus med gode transportmuligheder, da letbanen og bussen kører næsten lige til døren.
Ankommer du i bil, er der mulighed for at købe én-dags p-billet til 30 kr. i klubben.

Se live bordtennis fra bord 1
CURRENTLY OFFLINE