Damespiller

Som damespiller i Sisu/MBK har du en unik mulighed for at deltage i en træningstrup kun med damespillere på tværs af forskellige aldre.
Dametræningen foregår om onsdagen med træner på. I dametræningen knyttes mange sociale bånd, og der er helt sikkert plads til en masse tøsesnak efter træningen.

Onsdag

17.30 – 19.30

(Træning i stueetagen)

Beskrivelse

Allan startede med at spille bordtennis i 2003 i BTK Grenaa har sidenhen spillet i Bordtennisklubben Tateni, Rønde BTK, Silkeborg BTK og siden januar 2018 i Sisu/MBK. I perioden 2009-2015 var han ungdomstræner i BTK Grenaa for klubbens elitehold og sad i klubbens bestyrelse fra 2013-2015. Siden 2018 har han været træner i Sisu/MBK på forskellige træningshold bl.a. ungdom, herre senior og dame senior. Han er godt i gang med træneruddannelsen og har planer om at påbegynde diplomtræneruddannelsen i 2021.

Allan er desuden formand for Sisu/MBK’s seniorafdeling og medlem af ungdomsudvalget.

Dame træner: Allan Boserup
Klik på billede og læs mere
E-mail: allanboserup@sisu-mbk.dk

Beskrivelse

Bent Ole startede med at spille bordtennis i 1965 ved DSB firmabordtennis, hvorefter han blev formand for Århus afdelingen og senere landsformand, som han er nu. Bent Ole har spillet i IF Posten, hvor han spillede Serie 1 og 2. 15 år senere skiftede han til IHF, hvor han spillede Jyllandsserie, Serie 1 og 2, mens han også var dametræner i klubben.

For 7 år siden skiftede Bent Ole til Sisu/MBK, og nu spiller han Serie 1 for klubben.

Han har været hjælpetræner for dametruppen i klubben i ca. 4 år og har taget trænergrundkursus.

Hjælpetræner: Bent Ole Jacobsen
Klik på billede og læs mere

Stemningsbilleder fra afdelingen

Stemningsvideoer fra afdelingen

Se live bordtennis fra bord 1
CURRENTLY OFFLINE