Ungdomsspiller

Som ungdomsspiller i Sisu/MBK tilbydes du træning to gange om ugen, og du bliver placeret på det hold, der passer bedst til dig niveau- og aldersmæssigt.
Udover bordtennistræningen er der rig mulighed for at lære de andre ungdomsspillere godt at kende i klubben, når vi bl.a. afholder hyggearrangementer i løbet af sæsonen.

 1. Værd at vide til ungdomsspillere og deres forældre findes nederst på siden.

2. Guide til bordtennisportalen findes herunder (opret profil – det er her al stævnetilmelding foregår).

Træningstrup 1:

Ungdomselite

Tirsdag

16.00 – 18.00

(Træning i stueetagen)

Torsdag

16.00 – 18.00

(Træning i stueetagen)

Beskrivelse

Mie har spillet bordtennis i ca. 20 år og startede sin karriere i VRI Bordtennis og har senere hen repræsenteret Århus BTK, Københavns BTK og to tyske klubber. Hun har spillet på både ungdoms- og seniorlandsholdet og blev dansk mester i damesingle i 2015. Nu spiller hun på klubbens herre 2. divisionshold. Mie har 8 års trænererfaring og har tidligere været træner for ungdom og senior i Københavns Bordtennisklub samt Østdanmarks pigetrup, inden hun kom til Sisu/MBK. Hun har været træner for klubbens ungdoms elitehold siden 2017 og er desuden medlem af ungdomsudvalget. Derudover er hun assisterende landstræner for pigeungdom.

Træner: Mie Binnerup Jacobsen
Klik på billede og læs mere
E-mail: mie_bjacobsen@hotmail.com

Træningstrup 2:

Øvede

(ca. 6-11 år)

Tirsdag

16.00 – 18.00

(Træning i hallen)

Torsdag

16.00 – 18.00

(Træning i hallen)

Beskrivelse

Jesper ”Stef” har 30 års erfaring som træner for spillere på alle niveauer i klub-, center og unionsregi. Han arbejder desuden i BTEX (Bordtennisexperterne) og har stor viden på området om diverse bordtennisudstyr. Han startede som spiller i Røgen/Farre IF i 1985 og har siden spillet for Nørreå, TST, VRI, Århus BTK og nu Sisu/MBK. Jesper er formand for Sisu/MBK’s ungdomsudvalg og gennem flere år træner for både senior- og ungdom i klubben.

Træner: Jesper “Stef” Steffensen
Klik på billede og læs mere

E-mail: ungdom@sisu-mbk.dk

Træningstrup 3:

Begyndere / let øvede

(ca. 6-11 år)

Tirsdag

16.00 – 18.00

(Træning i hallen)

Torsdag

16.00 – 18.00

(Træning i hallen)

Beskrivelse

Simon har spillet bordtennis siden 2008 og har repræsenteret Bruunshåb, Skive BTK, Team Nørreå og senest Sisu/MBK. Simon har 4 års trænererfaring, og har de sidste 3 år været træner for vores ungdomsspillere på begynderholdet. Han blev medlem af Sisu/MBK i 2016 og er desuden medlem af ungdomsudvalget.

Træner: Simon Troelsen
Klik på billede og læs mere
E-mail: simonvff@outlook.dk

Træningstrup 4:

Begyndere / let øvede / øvede

(ca. 12-16 år)

Mandag

16.30 – 18.30

(Træning i stueetagen)

Onsdag

16.00 – 17.30

(Træning i stueetagen)

Beskrivelse

H.C. har spillet bordtennis 3 år i Sisu/MBK. Sæsonen 2020-2021 er hans første sæson som bordtennistræner, men han har en del erfaring i trænerrollen fra håndbold og fodbold. Han har han været træner for et Jyllandsserie hold for damer og et 1 division U 18 hold for drenge i håndbold og for et U16 drengehold på fodboldskole og klubhold. H.C. er desuden medlem af ungdomsudvalget i klubben.

Træner: H.C. Fyhn Madsen
Klik på billede og læs mere
E-mail: hcfyhnmadsen@gmail.com

Pigetræning:

Begyndere / let øvede

(ca. 6-13 år)

Fredag

16.00 – 17:30

(Træning i stuen)

Beskrivelse

Anne har spillet på pige- og juniorlandsholdet i en årrække og har siden været væk fra sporten i 20 år indtil hendes tre børn startede til bordtennis (to af hvilke er hjælpetrænere på pigeholdet). Anne lægger vægt på, at træningen skal være sjov og vedkommende.

Træner: Anne Diness
Klik på billede og læs mere
E-mail:
adi@deif.com

Stemningsbilleder fra afdelingen

Stemningsvideoer fra afdelingen

Info til nye spillere –
inden I starter til bordtennis

Bordtennisbat:

Vi har “lånebat” i klubben, som man kan bruge hvis man ikke har noget bat endnu.

Vi anbefaler alle ungdomsspillere – nye såvel som øvede – at købe deres bat/andet bordtennisudstyr hos vores samarbejdspartner, Bordtennisexperterne / BTEX i Åbyhøj.

Deres bat har markant højere kvalitet  end de “stjernebat (hobbybat), som man kan købe i alm. sportsforretninger, og giver meget bedre mulighed for at lære at skrue og at udvikle de forskellige slag.

Til nye spillere kan vi især anbefale deres “startbat”, som også kan købes i klubben hos trænerne til 400 kr. (normalpris 479 kr.).

https://www.btex.dk/inzone-zero-andro-start.html

Hvis man ønsker at få et etui med også med plads til flere bat/grej til rengøring, kan dette købes for 100 kr. ekstra (normalpris 149 kr.).

https://www.btex.dk/inzone-batetui.html

Tøj/sko:

Medbring sportstøj og sko til indendørs brug – gerne shorts og t-shirt.

Klubtøj:

Klubtøj (kamptrøje, shorts, træningsdragt og trænings t-shirt) kan prøves i klubben. Bestilling foregår direkte på shoppen her på hjemmesiden. Når klubpakken er berstilt bliver den sendt til produktion hos BTEX i Åbyhøj – som kontakter jer på mail, når det er klar til afhentning og  betaling hos dem.

Kamptrøjen er kun obligatorisk til holdkampe, men vi henstiller at man også bruger den til stævner, så alle kan se hvor I kommer fra 😃

Tøj/sko:

Medbring sportstøj og sko til indendørs brug – gerne shorts og t-shirt.

Aktiviteter

Holdturnering:

Et hold består af tre spillere og kampene spilles som samlinger på udvalgte lørdage eller søndage.

Man møder typisk to andre hold til hver samling. Mere info om datoer/tilmelding/osv. udsendes i løbet af september måned.

Stævner og klubture:

Stævner er den mest udbredte turneringsform for ungdomsbordtennis. Vi deltager i mange stævner hen over sæsonen – og ved de fleste af stævnerne stiller klubben med både ledere og coaches, så I får en god og tryg oplevelse ved at komme ud at spille.

Dine trænere vil løbende gøre reklame for aktuelle stævner og fortælle, hvordan du tilmelder dig. Stævneplanen er desværre præget af en del usikkerhed pga. corona, men vi forventer at kunne udsende en foreløbig oversigt i løbet af august måned.

Derudover håber vi også at kunne komme afsted på en eller flere klubture med overnatning, hvor vi rigtigt kan få hygget os sammen – også på tværs af træningsholdene.

Klubmesterskaber:

Vi afvikler klubmesterskaber for ungdom i løbet af foråret (mere info følger senere).

Derudover afholdes der klubmesterskaber for hele klubben i december måned, hvor ungdomsspillere også har mulighed for at deltage.

Hyggeaften- og øvrige:

Vi har tidligere med stor succes arrangeret hyggeaftener med spisning og overnatning i klubbens lokaler.

De er desværre også sat i bero indtil videre grundet corona-retningslinierne, men vi håber at kunne få mulighed for starte dem op igen på et senere tidspunkt.

Øvrige træningsdage:

Udover den ugentlige træning forventer vi at lave nogle ekstra træningsdage i forbindelse med skoleferierne og evt. også i udvalgte weekender.

Se live bordtennis fra bord 1
CURRENTLY OFFLINE