Sisu/MBK Bordtennisklub

Hos Danmarks største bordtennisklub, Sisu/MBK, er der plads til alle. Hvad enten du er nybegynder, erfaren eller elitespiller, så har vi hold og træning til dig. I vores lokaler midt i Aarhus by bliver der spillet bordtennis mere end 60 timer om ugen. Kom og vær med.

Kig ind i shoppen

I shoppen har du mulighed for at bestille vores klubtøj, som består af en kamptrøje, en træningstrøje, shorts/nederdel og en træningsdragt. Derudover kan der købes diverse accessories, såsom håndklæde, batetui og krus i klubbens farver.

Aktivitetskalender

I klubbens aktivitetskalender kan du danne dig et overblik over diverse træninger, turneringer, arrangementer mm.

Sisu/MBK
Table Tennis Club

At Denmark’s largest table tennis club, Sisu / MBK, there is room for everyone. Whether you are a beginner, experienced, elite player, or have never played before, we have teams and training for you. In our premises in the middle of Aarhus city, table tennis is played more than 60 hours a week. Come and join!

Sisu/MBK
Tischtennis Club

Im grössten Tischtennisclub Dänemarks, Sisu/MBK, ist Platz für Alle. Wir bieten Teams und Trainings für jedes Level an. Egal ob Anfänger oder Elite-Spieler, wir haben den passenden Platz für Sie. In unseren, sich Mitten in Aarhus befindenden Räumlichkeiten, wird, an mehr als 60 Stunden die Woche, Tischtennis gespielt. Kommen Sie und machen Sie bei uns mit!

Bliv medlem i Sisu/MBK

Se vores introduktionsvideo og meld dig ind i vores skønne klub.
Vi glæder os til at møde dig. 

Læs mere

Sisu/MBK gennem 40 år

Oplev et tilbageblik i klubbens historie fra 1980-2021 og få en oversigt over hædersbevisningerne gennem årene.

Læs mere

Køb Sisu/MBK klubtøj

Med den store pakke – får du både klubtrøje, shorts/nederdel, træningsdragt, batetui, rygsæk og håndklæde og trænings t-shirt i de rigtige farver.

Læs mere

Om Sisu/MBK

Hos Danmarks største bordtennisklub, Sisu/MBK, er der plads til alle. Hvad enten du er nybegynder, erfaren eller elitespiller, så har vi hold og træning til dig. I vores lokaler midt i Aarhus by bliver der spillet bordtennis mere end 60 timer om ugen. Kom og vær med.

Nørre Boulevard. 1, 8000 Aarhus C

Bliv medlem?

 Klik her

330

Samlet antal medlemmer

80

Ungdomsmedlemmer

175

Seniormedlemmer

75

Veteranmedlemmer

25

Turneringshold

Begivenheder

Aarhus Veteran Open 2022 🏓

11/02/2022

1. division Herre 🏓

13/11/2021

Ribe stævne 2022 🏓

16/10/2021

Sisu/MBK på Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 dage siden

Sisu/MBK

🏓 Træningsdag for ungdomsspillere på venteliste🏓

Der er stor interesse for at spille bordtennis i Sisu/MBK, og vi har i længere tid haft en positiv udfordring med mange spillere på venteliste.

I går afholdte ungdomsafdelingen en træningsdag for ungdomsspillere på ventelisten. 10 glade og motiverede spillere (3 afbud pga. corona) i alderen 7-15 år mødte frem og nød timerne med battet i hånden 🤩🏓

Jesper Steffensen, Johan Grønhøj og H.C stod for programmet. 9 årige Oliver, fra Stef’s øvede træningstrup, agerede desuden hjælpetræner og “kinatræner” på dagen 🙌🏼

Efter nytår er der kommet mere plads i træningstrupperne. Planen er derfor at indsluse spillerne på ventelisten i løbet af januar/februar 🌟
... Se mereSe mindre

🏓 Træningsdag for ungdomsspillere på venteliste🏓

Der er stor interesse for at spille bordtennis i Sisu/MBK, og vi har i længere tid haft en positiv udfordring med mange spillere på venteliste. 

I går afholdte ungdomsafdelingen en træningsdag for ungdomsspillere på ventelisten. 10 glade og motiverede spillere (3 afbud pga. corona) i alderen 7-15 år mødte frem og nød timerne med battet i hånden 🤩🏓 

Jesper Steffensen, Johan Grønhøj og H.C stod for programmet. 9 årige Oliver, fra Stef’s øvede træningstrup, agerede desuden hjælpetræner og “kinatræner” på dagen 🙌🏼

Efter nytår er der kommet mere plads i træningstrupperne. Planen er derfor at indsluse spillerne på ventelisten i løbet af januar/februar 🌟Image attachment

1 uge siden

Sisu/MBK

😎🏓 En gennemgang af serieholdene - del 3 af 3 🏓😎

Den tredje del handler om klubbens hold i Serie 1 og Jyllandsserien, hvor 4 ud af 5 hold på imponerende vis sikrede sig at komme i oprykningsspillet i foråret.

Sisu/MBK 7 (Serie 1 - pulje 4)
Holdet havde en afbudsramt sæson, hvor en brækket finger bl.a. gjorde, at holdet havde brug for at spille med en reserve fra Serie 2 i to kampe. Sæsonen startede med et nederlag i det første lokalopgør imod Sisu/MBK, men blev hurtigt fulgt op af en stærk 7-3 sejr. I kamp nr. 3 skulle holdet møde de senere oprykningskonkurrenter fra Horsens. Dette var, i øvrigt, den eneste kamp holdet spillede uden deres holdkaptajn og toer på toplisten, Mathias Heidmann. Det så derfor sort ud, da Horsens tog en føring på 4-1. Et imponerende comeback anført af purunge Bastian Diness, der vandt sine to sidste kampe i holdkampen, bl.a. en 3-0 sejr over Michael Sørensen, der kun tabte 2 kampe ud af 18 i hele sæsonen, gav dog til sidst holdet et 5-5 resultat og et point med videre. Den efterfølgende kamp blev igen en sikker sejr på 7-3, og holdet havde var nu over oprykningsstregen med 5 point ud af 8 mulige efter første halvdel af puljen. Efter endnu en 7-3 sejr i kamp fem, så var holdet på god kurs imod oprykning. I kamp seks og syv ventede dem dog to kampe imod de to andre oprykningskandidater Sisu/MBK og Horsens. Et snævert nederlag på 6-4 i lokalopgøret imod det andet Sisu/MBK hold gjorde, at de skulle jagte en sejr i den efterfølgende kamp. Kampen kunne dog fremhæves for mange ting, bl.a. at Mathias Heidmann slog toplistens nr. 1 i en intens affære, og at Thomas Østergaard spillede en fantastisk holdkamp med to sejre, bl.a. over toplistens nr. 3. Desværre var det ikke nok, og derfor skulle holdet nu spille en direkte oprykningskamp imod Horsens om 2. pladsen i puljen og dermed den sidste oprykningsplads. Sisu/MBK kom hurtigt bagud 0-2, men fik næsten lige så hurtigt vendt kampen til 2-2. Derefter skiftedes de to hold til at vinde en kamp hver indtil stillingen 4-4. Inden kampen førte Horsens med to point, så Sisu/MBK var derfor presset inden de resterende to kampe i holdkampen. Men med to pragtpræstationer af Mathias Heidmann og Adam Pietrzak, så vandt de begge med 3-0 i sæt, og dermed kunne holdet fejre en 6-4 sejr. Sisu/MBK og Horsens havde nu begge 9 point i puljen, men da de indbyrdes kampe var endt 5-5 og 6-4 til Sisu/MBK, så var Sisu/MBK bedst indbyrdes inden den sidste spillerunde, hvor de dermed ”bare” skulle hente lige så mange point som Horsens for at sikre sig oprykningen. Sisu/MBK var dog endnu engang afbudsramt til sæsonens sidste kamp og måtte låne en spiller fra Serie 2 endnu en gang. Det stoppede dem dog ikke, da de derefter kom ud med en stærk holdpræstation, hvor alle tre spillere vandt 2/3 singler, samtidigt med, at doublen også blev vundet. Dermed kunne de fejre oprykningen, og at de nu skal spille med i Jyllandsserie kval. rækken i foråret. Mathias Heidmann var holdets bedst præsterende, da han endte ud med 18 sejre i 21 kampe.

Sisu/MBK 6 (Serie 1 - pulje 4)
Det, igennem mange år, uadskillelige hold bestående af Ole Nielsen, Bent O. Jakobsen og Erik Morre blev ved sæsonstart decimeret, da Erik blev tvunget til at melde sig skadet i hele sæsonen. Holdkaptajnen fik derefter rekrutteret svigersønnen Mathias Monberg Jacobsen, og denne beslutning skulle vise sig at være fremragende. De tre spillere på holdet spillede samtlige otte holdkampe sæsonen igennem. Sæsonen startede ud med tre sejre, hvorefter en tur til Horsens i kamp 4 skulle give holdet det første nederlag i sæsonen. Det slog dem dog langt fra ud, da de næste to kampe blev vundet med overbevisende 8-2 sejre. Med 5 sejre i 6 kampe førte holdet puljen inden de resterende to kampe imod rækkens nr. 2 og 3 Sisu/MBK og Horsens. En enkelt sejr var nødvendig for at sikre oprykningen. Først ventede et lokalopgør imod Sisu/MBK. Sisu/MBK 6 kom bedst fra start med en 2-0 føring, som dog hurtigt blev udlignet af Sisu/MBK 7 til 2-2. Den ene af disse kampe var en kamp mellem toplistens nr. 1 og 2, Ole Nielsen og Mathias Heidmann. I deres første indbyrdes opgør i sæsonen havde Ole vundet 3-2, men denne gang var heldet på Mathias’ side, og han endte med en 2-3 sejr. Det er et drabeligt rivalopgør de to topspillere er ved at opbygge med hinanden. Efterfølgende vandt Sisu/MBK 6 de næste tre kampe og kom foran 5-2. De skulle nu kun sikre sig en enkelt ud af de tre resterende singler for at rykke op. Det startede med et nederlag, men i kamp 9 lykkedes det Ole at vinde en tæt 3-2 kamp, og dermed kunne holdet bryde ud i jubel. Det endte til sidst med en 6-4 sejr, og da Horsens i deres næstsidste kamp i sæsonen tabte, så var puljesejren også allerede sikret inden den sidste kamp i sæsonen, der var et møde imod netop Horsens. Denne dag gik alt Sisu/MBKs vej, da de udraderede Horsens med hele 9-1 og derefter kunne skyde champagnepropperne af som suveræne puljevindere. Ole Nielsen vandt toplisten med 19 sejre i 24, og Mathias Monberg Jacobsen tog sig af tredjepladsen med næsten lige så imponerende 18 sejre i 24 kampe. Bent O. Jakobsen formåede at vinde 50 % af sine kampe. De kan nu se frem til at spille med i Jyllandsserie kval. rækken i forårssæsonen.

Sisu/MBK 5 (Serie 1 - pulje 3)
Holdet havde en helt fantastisk sæson, da de formåede at gå ubesejret igennem puljen. To nye spillere stillede til start, da holdturneringen gik i gang i form af Malte Bjerg Vittrup og Janus Laier, der dog forinden havde haft en enkelt sæson bag sig i klubben, hvor de ihærdigt havde trænet sig op. Hele vejen igennem var holdet suverænt. De startede sæsonen med at vinde samtlige fire kampe i puljens første halvdel. Selvom de gav en smule væk i anden halvdel af sæsonen ved at spille to kampe 5-5, begge på udebane imod puljens nr. 2 og 3 TST Aarhus og Purhus, så vandt de stadig de øvrige to kampe med stensikre 8-2. Dermed havde de, da sæsonen sluttede, formået at få dobbelt så mange point som holdet lige under oprykningsstregen. Det skal dog siges, at der trods alt stadig var spænding om puljesejren, da Sisu/MBK i sidste runde mødte Purhus, hvor to point adskilte de to hold ad før sæsonens sidste kamp. I det første indbyrdes møde havde Sisu/MBK vundet med 6-4, så et nederlag til Purhus på sæsonens sidste spilledag kunne sende puljesejren til Spentrup. Sisu/MBK stillede op med masser af rutine med Finn I. Jensen og Erik Hjorth, der tilsammen havde en samlet alder af 141 år. Det var også en meget afbudsramt dag for holdet, da både Malthe og Janus havde meldt afbud og der blev derfor hevet en reserve ind til den afgørende kamp. Begge hold fulgtes ad hele vejen igennem, og ingen af dem var på noget tidspunkt foran med to sejre. Da stillingen var 5-4 til Purhus skulle Erik spille sæsonens sidste kamp. Efter en forrygende indsats vandt han en sikker 3-0 sejr, som samtidigt var hans 3. sejr i holdkampen, og dermed kunne holdet fejre puljesejren, og at de skal spille med i Jyllandsserie kval. rækken i forårssæsonen. Bedst præsterende for holdet blev Finn I. Jensen med 18 sejre i 21 kampe, efterfulgt af Malte Bjerg Vittrup med 13 sejre i 21 kampe. Alle fire spillere på holdet vandt over halvdelen af deres kampe. Til slut skal det også nævnes, at Finn sideløbende med seniorholdturneringen spillede veteranholdturnering, hvor han formåede, for første gang nogensinde, at slå hans klubkammerat, den 27-dobbelte danmarksmester og tidligere veteranverdensmester, Claus Pedersen. Hans første kommentar efter sejren var: ”Dette har jeg drømt om siden jeg var 15 år”, hvilket i øvrigt, for at sætte tingene i perspektiv, var i 1965.

Sisu/MBK 4 (Jyllandsserien - pulje 2)
Holdet startede ud med en lidt usikker start med 1 point i deres første to kampe. Efterfølgende kom der dog i den grad vind i sejlene, da de næste tre kampe blev vundet på imponerende vis med store sejre på 9-5, 9-5 og 10-4. Holdet havde nu lagt sig selv i en fremragende position med 7 point ud af 10 mulige efter første halvdel af puljen var færdigspillet. De næste to kampe skulle spilles imod puljens to bundhold, Rønde og Grenå. Desværre skulle holdet nu være uden rækkens mest vindende spiller på daværende tidspunkt, Benjamin Lillelund, der desværre havde pådrages sig en skade. Om det endte med at være udslagsgivende, er svært at spå om, da hans reserve i begge kampe formåede at vinde 2/3 kampe. Men i hvert fald blev det til to nederlag, og holdet havde nu sat sig selv under pres før de resterende to kampe imod de direkte oprykningskonkurrenter TST Aarhus og Viby, som nu begge skulle vindes for at rykke op. Den første kamp, imod TST Aarhus, blev noget af en gyser, hvor Sisu/MBK efter en fremragende start kom foran 1-4, men TST Aarhus fik kæmpet sig godt tilbage i kampen og stillingen efter de første ni kampe var 4-5. Herefter vandt Sisu/MBK dog de næste to kampe og fik dermed en 4-7 føring før TST Aarhus reducerede til 5-7. Der skulle nu en enkelt sejr til i de resterende to kampe og denne sikrede Benjamin Lillelund, i hans comeback, hvor han formåede at vinde alle hans fire kampe i holdkampen. Dermed kunne Sisu/MBK tage en 6-8 sejr med sig og forberede sig på den afgørende kamp i puljen imod Viby, som ville afgøre hvem af de to hold, der ville rykke op. Hvis Sisu/MBK formåede at vinde ville de lige akkurat snige sig op på 11 point, imens Viby og TST Aarhus ville ende lige efter på begge 10 point. Desværre blev den sidste holdkamp aldrig tæt, da Viby allerede havde sikret sig oprykningen ved en 7-2 føring og efterfølgende holdsejren, da de kom på 8-2. Sisu/MBK fik reduceret lidt til sidst, men det endte stadig med et ærgerligt 9-5 nederlag. Dermed måtte de tage sig til takke med en 4. plads i puljen. Benjamin Lillelund endte som den bedst præsterende på holdet med sine 19 sejre i 24 kampe efterfuldt af Phu Du Tran med 9 sejre i 18 kampe. De resterende spillere på holdet var Christian H. Andersen, Rasmus Damkjær Hansen, Eyun Ellendersen og Sylwester Niezgoda.

Sisu/MBK 3 (Jyllandsserien - pulje 3)
Holdet lagde sæsonen ud på sensationel vis ved at vinde over samtlige fem hold i rækken i puljens første halvdel. Det blev både til storsejre på 10-4 og 11-3, men holdet var også fremragende til at holde hovedet koldt med to 8-6 sejre. I sæsonens 6. kamp gik det dog galt på en udebanetur til Kolding, og holdet måtte indkassere deres første nederlag. De næste to kampe skulle nu blive afgørende for, hvem der skulle ende som de to oprykkere, da holdet nu skulle møde Esbjerg og Vejle, de to andre tophold i rækken. Først på en lang udebanetur helt til det vestlige Jylland, hvor Esbjerg lagde hjemmebane til en underholdende kamp. Kampen svingede frem og tilbage med stillingerne 3-1, 3-4, 5-4, men pludselig fik Sisu/MBK teten i kampen og på fremragende vis hev de de resterende fem kampe i holdkampen til aarhusiansk sejr, og dermed kunne de tage en 5-9 sejr med sig på den to timer lange køretur hjemad. Nu galt det så en hjemmekamp imod Vejle. Det blev endnu en tæt affære, hvor ingen af holdene på noget tidspunkt i holdkampen var foran med to indtil stillingen 6-6 og de to afgørende kampe blev sat i gang. Her var Vejle desværre bedst og fik taget sejren. Sisu/MBK var nu kun et point foran Vejle, men da de formåede at vinde den ene af de to topkampe, havde de stadig tre point ned til Esbjerg på tredjepladsen før de resterende to kampe i puljen imod de to bundhold. Dermed var én sejr nok til oprykning, imens der formegentlig skulle to til for at sikre 1. pladsen i puljen. Det blev til to overbevisende sejre på 10-4 og 11-3, og dermed kunne holdet fejre puljesejren. Alle seks mand på holdet formåede at vinde mindst halvdelen af deres kampe, hvor især nr. 2 og 4 på toplisten, Mikkel B. Christensen og Claus Holm, skal fremhæves for en fantastisk halvsæson, da de hver især vandt 18 og 16 ud af 24 kampe. De resterende fire spillere på holdet var Jens V. Jacobsen, Jonathan Weiss, Johan Grønhøj og Giang Trung. De kan nu se frem til at spille med i DT kval. rækken i forårssæsonen.
... Se mereSe mindre

Comment on Facebook

Tak for endnu et super skriv Allan Boserup, jeg bliver sgu glad i låget af at læse det😀😀😀🏓🏓🏓

Fremragende læsning… mange tak, Allan! 🏓🏓👏👌✌️❤️

2 uger siden

Sisu/MBK

😎🏓 En gennemgang af serieholdene - del 2 af 3 🏓😎

Den anden del handler om klubbens hold i Serie 3 og Serie 2, hvor 1 ud af 4 hold sikrede sig at komme i oprykningsspillet i foråret.

Sisu/MBK 11 (Serie 2 - pulje 4)
Holdet har haft en svær sæson. Der har været mange afbud, hvilket har gjort at der var brug for reserve fem gange i løbet af sæsonen. Hjælpen har primært kommet fra Serie 4 holdene. Tre helt nye Sisu/MBKere har været de faste spillere på holdet i form af Pankaj Arora, Thomas Clausen og Lars Fischer sammen med Malthe Storgaard der, på trods af sin unge alder på 23 år, har spillet i klubben i over et årti. Det blev til et enkelt point i 8 kampe, hvor flere tætte 4-6 kampe blev tabt. Malthe og Pankaj vandt flest kampe for holdet med henholdsvis 7 og 6 sejre. I foråret vil holdet sagtens kunne få mange flere point hvis de, med lidt held, kan holde afbuddene på et minimum og når modstanden bliver en smule lavere.

Sisu/MBK 10 aka. Guldholdet (Serie 2 - pulje 3)
Holdet har i løbet af sæsonen været ramt på skadesfronten, hvilket har medført at de har været nødsaget til at spille med de samme tre spillere igennem alle 10 kampe i sæsonen. Denne mission lykkedes næsten, da der kun en enkelt gang var brug for en reserve udefra. Sæsonen blev startet som lyn og torden med to 8-2 sejre, hvorefter selvtilliden var helt i top, og det ellers så vante guld kunne spottes i horisonten. De næste to kampe skulle dog vise sig at give to meget uheldige nederlag på de snævre cifre 4-6. Det var et hårdt slag for Guldholdet, der endda også efterfølgende skulle indløse et tredje nederlag i træk. De fik dog trukket sig op fra hårrødderne og formåede at vinde to ud af de næste tre kampe, inden sæsonen skulle sluttes af med to december kampe. Oprykningen var stadig indenfor rækkevidde, hvis de kunne hive toppræstationer frem. Desværre endte de med at indkassere sæsonens 3. og 4. nederlag på 4-6. Man må derfor i den grad sige, at de tætte kampe ikke var holdets spidskompetence i denne halvsæson. Lars Sørensen, Peter Bechmann og Hans Jørgen Petersen lå alle på en sejrsprocent mellem 43-55 %. De vil i den kommende sæson endnu engang forsøge at gå efter nok en guldmedalje til den efterhånden store samling, når målet er at blive Jyske holdmestre i Serie 2 i foråret.

Sisu/MBK 9 (Serie 2 - pulje 5)
Holdet bestod i denne sæson af de to æresmedlemmer af Sisu/MBK Tommy Samsing og Jens-Erik Linde, samt far og søn Weinreich, Kenn og Emil. Sæsonen startede fantastisk med to sejre på hele 8-2, hvor især Tommy og Linde storspillede med hver 5/6 sejre, samt to doublesejre. Rygtet siger, at det var deres doublesejr nr. 5278 og 5279 sammen igennem deres lange glorværdige karriere. Efterfølgende vendte lykken dog, da det blev til to nederlag i de efterfølgende to kampe. De resterende fire kampe i puljen skulle vise et godt billede af, hvor tæt rækken var. Holdet endte med at spille tre 5-5 kampe, samt et tæt 4-6 nederlag. Det var desværre lige akkurat ikke nok til en plads i oprykningsspillet, da de endte to point efter Odder på 2. pladsen. Odder, der i øvrigt havde Danmarks højest rangerede Serie 2-spiller i Rasmus Brunbjerg på imponerende 2361 ratingpoint, hvilket da også førte ham til 21 sejre i 21 mulige sæsonen igennem. Holdet var dog så tæt på oprykningsspillet, som man overhovedet kan komme, da de mødte Odder i den sidste og afgørende kamp, hvor de spillede 5-5, og Linde endda havde meldt afbud kort før kampstart, så holdet var nødsaget til at have en reserve med. Emil Weinreich skal roses for sin første seniorsæson, hvilket medførte 8 sejre i 15 kampe. Tommy Samsing endte som holdets bedst præsterende med 14 sejre i 21 kampe, hvilket medførte en 3. plads på toplisten.

Sisu/MBK 8 (Serie 2 - pulje 4)
Årets tætteste Serie 2 pulje endte med at have tre hold der sluttede på 12 point efter 8 kampe, hvor de allesammen indbyrdes havde slået hinanden en gang og spillet uafgjort imod hinanden en gang. Tættere bliver det vist ikke. De tre hold, der endte helt lige på point og indbyrdes point var Sisu/MBK, Grenå og RBC Aarhus. Sisu/MBK tog en sejr og et nederlag i deres første to kampe, hvorefter de fandt storspillet frem i deres efterfølgende tre kampe, der alle gav sejre og en imponerende score på 24-6. Holdet skulle nu møde RBC Aarhus og BTK Grenå i deres næste to kampe, hvor de vidste de blev altafgørende for hvem, der ville rykke op af de tre hold. I begge kampe blev en 4-1 føring sat over styr, da modstanderen udlignede til 4-4 inden de afgørende to singler. I nogle meget tætte kampe i begge holdkampe endte holdene med i begge tilfælde at vinde en enkelt kamp hver, hvilket betød, at Sisu/MBK fik 5-5 i begge opgør. Men da de vidste Grenå og RBC Aarhus skulle møde hinanden i sidste runde, og at de var bedst indbyrdes de tre hold imellem, pga. flest vundne indbyrdes kampe, så skulle de bare vinde deres egen kamp imod ÅBV 86. Det blev til en sikker sejr på 8-2 og da Grenå og RBC Aarhus spillede 5-5 i deres kamp, så kunne Sisu/MBK fejre puljesejren, da de dermed endte bedst indbyrdes i score af de tre hold. De kan nu se frem til at spille med i Serie 1 kval. rækken i foråret. Alle fem spillere på holdet endte med en sejrsprocent over 50. Flest sejre fik Georgi Valentinov Vasov med 14 sejre i 21 kampe, hvorimod den med den bedste sejrsprocent var Jakob Mark Møller med imponerende 83 %. Derudover bestod holdet også af Radu Gheorghe Florea, Anders Iversen og Chris Vinther.
... Se mereSe mindre

Comment on Facebook

2 af mine gamle hold kammerater i midten.. I ser skarpe ud alle mand 👍

Tak for et super godt skriv, unge ven! Du får jo næsten alt med. 🏓👏🍺

Det er simpelthen super hyggeligt lige at få sat nogle gode ord på klubbens mange, skønne hold. Super fedt initiativ, Allan! Alle de hold kan vi godt være stolte af! 🎉🏓🎊

- Held og lykke til alle I Sisu/MBK'ere - pånær når I skal møde os! 😉

2 uger siden

Sisu/MBK

😎🏓 En gennemgang af serieholdene - del 1 af 3 🏓😎

Den første del handler om klubbens hold i Serie 5 og Serie 4, hvor 2 ud af 4 hold sikrede sig at komme i oprykningsspillet i foråret.

Sisu/MBK 15 (Serie 5 - pulje 2)
Holdet havde i efterårssæsonen fået tilgang af to nye medlemmer i Sisu/MBK, Jacob Monsrud og Oliver Hedahl Danielsen. De startede sæsonen ud som lyn og torden med en 8-2 sejr over Stavtrup med de to nye debutanter på holdet. Efterfølgende blev det desværre til et nederlag til Hørning inden RBC Aarhus blev besejret. Dermed havde holdet en afgørende kamp imod Viby om, hvem der skulle spille sig op i Serie 4 kval. rækken. Desværre blev en meget tæt kamp tabt med flere 5-sæts nederlag, og Viby og Hørning tog de to oprykningspladser. De to debutanter præsterede fremragende i deres debutsæson med 11 sejre i 15 kampe tilsammen. Derudover kan Søren Pfeil Sørensen fremhæves med sine 6 sejre i 12 kampe. De sidste to spillere på holdet er Jens Blom Hansen og Holger N. Sørensen. Holdet viser hele tiden fremgang for hver halvsæson, de spiller, og vil med sikkerhed være med i toppen af rækken i forårssæsonen.

Sisu/MBK 14 aka. Lakridspibeholdet (Serie 4 - pulje 3)
Holdet har i denne halvsæson haft det svært. Skader, udlandsrejser mv. har gjort, at det har været meget svingende præstationer. De startede godt ud med 3 point efter de første tre kampe, bl.a. med en uafgjort imod Hørning, der efterfølgende fik 9 ud af 12 mulige point i rækken. De sidste tre kampe blev desværre alle tabt, og holdet måtte tage til takke med en tredjeplads i puljen med 3 point. Med 5 sejre i 6 kampe skal Jesper Carlsen især fremhæves for god fremgang. De fleste spillere på holdet vandt ca. en tredjedel af deres kampe. Med lidt mere kontinuitet i fremmødet til træning, så kan holdet helt sikkert spille sig i toppen af rækken i forårssæsonen. Holdet bestod, udover Jesper Carlsen, af Omar al Zein, Jesper Bentsen, Tue Jakobsen og Lars E. G. Christensen.

Sisu/MBK 13 aka. Team Donkey (Serie 4 - pulje 2)
Holdet havde en helt fantastisk sæson, hvor de hele vejen igennem var suveræne og endte ud med 6 sejre i 6 kampe. De blev både til storsejre på 10-0 og 9-1, men holdet var også i stand til at holde hovedet koldt under pres, da de vandt to 6-4 sejre. Holdet havde to helt store stjerner sæsonen igennem som endte med at dele 1. pladsen på toplisten med 11 sejre i 12 kampe, i form af HC Fyhn Madsen og Georgian Ilie. HC og Georgian havde endda en reservetjans i Serie 2 i begyndelsen af sæsonen, hvor de på overraskende vis formåede at vinde 3 kampe tilsammen. Derudover præsterede de resterende tre spillere på hold 13 også på meget højt niveau, da de alle vandt mellem 55-66 % af deres kampe. De resterende spillere på holdet er Mark Beyer, Kahtan Khaddouj og Kenneth Boetius. Efter den klare førsteplads i puljen kan de nu se frem til at spille Serie 3 kval. i foråret.

Sisu/MBK 12 (Serie 4 - pulje 1)
Klubbens gamle garde leverede en pragtsæson, da de vandt deres pulje. De startede ud med to storsejre i starten af sæsonen efterfuldt af et snævert nederlag på 6-4 til Assentoft og en uafgjort imod Skive. Holdet skulle derfor ud i en afgørende kamp om oprykning i deres 5. kamp imod Assentoft. I den afgørende kamp stillede de med klubbens ældste startopstilling på 215 år sammenlagt i form af Svend Erik Schrøder, Flemming S. Vitved og Egon Gaarmann. Det blev til fremragende spil, hvor alle spillere på holdet vandt 2 ud af 3 singler, samtidigt med at doublen også blev vundet og dermed kunne holdet fejre oprykningen med en 7-3 sejr. I sæsonens sidste kamp kunne de sikre 1. pladsen i puljen med en sejr over rækkens bundhold Randers. Det blev til stensikre 10-0 og dermed var puljesejren sikret. Holdet bestod ud over de tre førnævnte også af Erik Dyhr Pedersen. Alle fire mand på holdet havde fine sejrsprocenter på mellem 55-73 %. De kan nu se frem til at spille Serie 3 kval. i foråret.
... Se mereSe mindre

Comment on Facebook

Dejligt skriv Allan Boserup🏓🏓🏓😄

Ha ha - pænt af dig at du undlod at skrive det var mig der tabte alle 5 sæt kampene mod Viby 😉 Jeg kommer igen i 2022 !

1 måned siden

Sisu/MBK

🏓🎅 Juleafslutning 🎅🏓

Dette har været den sidste uge med organiseret træning i år. Diverse træningstrupper har derfor holdt juleafslutning igennem hele ugen. Seniortrup 1, 2 og 3 har traditionen tro ligeledes afholdt deres meget præstigefyldte juleturnering, hvor spillerne længe har forsøgt at toppe på det helt rigtige tidspunkt for at få en af sæsonens helt store titler med hjem til CVet. I kan læse om, hvordan det forløb herunder. 🏆

Seniortrup 3:
Truppen udgøres af nybegyndere og Serie 5 spillere. Her mødte 11 spillere op til juleturnering (se billede 1). De blev først inddelt i to store puljer med 5 og 6 spillere i hver. Herefter gik nr. 1 og 2 videre til semifinalerne, imens de resterende spillere spillede om de øvrige placeringer. Slutspillet endte på følgende måde:

Semifinale 1: Jacob Monsrud 3-1 Flemming Luckmann
Semifinale 2: Oliver Hedahl Danielsen 3-0 Søren Pfeil Sørensen
Bronzekamp: Flemming Luckmann 3-0 Søren Pfeil Sørensen
Finale: Oliver Hedahl Danielsen 3-1 Jacob Monsrud

Podiet kan ses på billede 2.

Seniortrup 2:
Truppen udgøres af spillere i Serie 4 og Serie 3. Her mødte 8 spillere op til juleturneringen (se billede 3). De blev først inddelt i to puljer med 4 spillere i hver. Herefter gik nr. 1 og 2 videre til semifinalerne, imens de resterende spillere spillede om de øvrige placeringer. Slutspillet endte på følgende måde:

Semifinale 1: Georgian Ilie 3-1 Kahtan Khaddouj
Semifinale 2: Leif Gregersen 3-2 Erik Dyhr Pedersen
Bronzekamp: Kahtan Khaddouj 3-2 Erik Dyhr Pedersen
Finale: Georgian Ilie 3-1 Leif Gregersen

Podiet kan ses på billede 4.

Seniortrup 1:
Truppen udgøres af spillere i Serie 2, Serie 1 og Jyllandsserien. Her mødte 7 spillere op til juleturneringen (se billede 5). De blev først inddelt i to puljer med 3 og 4 spillere i hver. Herefter gik nr. 1 og 2 videre til semifinalerne, imens de resterende spillere spillede om de øvrige placeringer. Slutspillet endte på følgende måde:

Semifinale 1: Mads Bundgaard 3-1 Lars Sørensen
Semifinale 2: Thomas Østergaard 3-1 Chris Vinther
Bronzekamp: Chris Vinther 3-0 Lars Sørensen
Finale: Mads Bundgaard 3-0 Thomas Østergaard

Podiet kan ses på billede 6.

Stort tillykke til vinderne og tak for en hyggelig dag til alle deltagere. Det har været et fremragende halvår for Sisu/MBK, hvor træningsholdene i klubben aldrig har været så fyldte, som de er i øjeblikket. Den organiserede træning starter op igen i uge 1. I mellemtiden kan alle klubbens medlemmer med fordel selv aftale træning, da lokalerne står ledige hver dag mellem jul og nytår. 😀
... Se mereSe mindre

Comment on Facebook

Ser godt ud. Glædelig jul og godt nytår til jer alle🎄🎄🎄🏓🏓🏓🏓

Sådan svoger Lif 💪🎉😍 Anette Susanne Gregersen

Se live bordtennis fra bord 1
CURRENTLY OFFLINE