Danmarks største klub med plads til alle

DELTAG I LODTRÆKNINGEN OM 1.000,- kr.

DELTAG I LODTRÆKNINGEN OM 1.000,- kr.
Hver gang du sælger 20 stk. skrabelodder for Sisu/MBK deltager du med 1 lod i konkurrencen om en præmie på 1.000 gode danske kroner! Var det noget – OGSÅ for dig??
Tilbuddet gælder ALLE medlemmer i klubben, uanset alder, ligesom medlemmernes familie og venner m.fl. er velkomne til at deltage i salget… så det er bare med at formidle et gode budskab ud – OG KOMME I GANG MED AT SÆLGE! 
Udover at deltage i konkurrencen om den pænt store præmie (så mange gange du har tid og lyst), tjener du yderligere 4,- kr. i bonus pr. skrabelod du sælger. Pengene kan du spare op til årets klubtur, der går til Ribe Stævnet i januar (eller et andet stævne)… eller du kan få pengene udbetalt, så du kan bruge dem på lige præcis det, du har lyst til.
Kontakt den ansvarlige via mail: tommy@fam-samsing.dk – eller mød mig i klubben hver torsdag kl. 16-19

Del gerne hvis du mener andre bør vide det